Pin it

Harlekin Banketmenuer

Harlekin banketmenuer tilbydes til selskaber på minimum 10 personer.
Forudbestilling er nødvendig.

Forret

Laks marineret med honning og akvavit
med dijon crème – rugbrødscrunch 

Rilette af and
med søde syltede svampe – blomkålspure – æble vinaigrette

Røget tigerrejer
med ærtepure – syltede og ristede rødløg – trøffelcreme

Kaviar og hummer brandade
med ristet hvidløg – spinat vinaigrette

Citronmarineret rødbeder
med feta ost – oregano/fennikel croutoner – sprød kalkunbacon

Hovedret

Lammekrone
med pure af søde kartofler – gedeostcreme – porre – soltørrede tomater – rosmarinsky 

Oksefilet med timian
marinerede Porto bello svampe – stegte pære – pommes fondant – rose peber sauce

Kalvefilet
med stegt marv – croutoner – gulerodskompot – asparges – pommes royal – sherrysauce

US striploin med urteskorpe
ovnbagt selleri – tomat Provencal med oliven – rødvinssauce – kartoffelgratin

Andebryst stegt med kardemomme og honning
med ovnbagte figner – æblekompot – parmesan polenta – Cognac sauce

Dessert

Chokoladekage noir
med hindbærgele – lime crème – krystalliseret hvid chokolade 

Blåbærtærte
med Cointreau crème – saltet karamel – marengs  

Hvid chokolade mousse og brownie
med pistacie crumble – passionsfrugt   

Kahlua panna cotta
med espresso gele – ristede chokolade kaffebønner – Amaretti kiks  

Kirsebærstrifli
med mascarpone vanilje crème – hasselnødde/havre crunch – ristet hvid chokolade

2 retter

Pris pr. person

DKK 340,-

3 retter

Pris pr. person

DKK 415,-