• Vælg sprog

 • Vælg valuta

  • DKK
  • SEK
  • EUR
  • NOK
  • USD
  • GBP

  Valuta vist på siden er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner.

 • Firma-/agent-login

  Forkert firma-ID eller password

  Ønsker du en firmaaftale?

  Firma-/agent-login

 • Spektakulært hotel med luksuriøse mødefaciliteter og stor kongressal i København

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center har stillet lokaler og professionelle hænder til rådighed for utallige arrangører siden 2010 – og dén portfolio af viden og erfaring tager vi selvsagt med under armen, når vi planlægger dit arrangement. Hos os kan du holde alt lige fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kageopsatser og bobler i glassene.

Vi sørger for, at du bliver tilknyttet din egen Event Manager, som har helikopterblikket, men også spotter – og sætter pris på – ’djævlen’ i detaljen. Event Manageren hjælper dig også med at vælge mellem vores talrige mødepakker eller sammensætte din egen, giver inspiration og anbefalinger. På den måde når du succesfuldt i mål med dit arrangement på hotellet, der er i 2022 vandt i kategorien ’Bedste Hotel i København’. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen! 

Skræddersyede møder i arkitekttegnede rammer

Kim Utzon er arkitekten bag Tivoli Hotel & Congress Center og derfor også vores 47 mødelokaler af forskellig størrelse, to auditorier og Tivoli Congress Hall, som kan rumme helt op til 2.400 gæster. Kongressalen ligger i hotellets hjerte og kan f.eks. forvandle sig fra en international konference til en intimkoncert på få timer. Den 1.500 m2 store sal rummer en balkon på 500 m2, en flytbar scene, tre storskærme og det nyeste AV-udstyr. 

Vi ved, at det er vigtigt at skabe et rum, der giver folk lyst til at mingle og netværke. Det er med til at løfte det faglige og tværfaglige niveau. Kim Utzon har sørget for, at de formelle rammer spiller sammen med de uformelle og skaber et sundt indeklima. I kongressalen bliver du og dine gæster bl.a. mødt af et levende lysindfald gennem de pyramideformede vinduer i loftet. Derudover sikrer akustikken, at I kan snakke sammen uden at anstrenge jer eller tale højt – selv i store forsamlinger. 

Invitér med grøn samvittighed

Du kan være tryg i at handle bæredygtigt, når du afholder møder og konferencer på Tivoli Hotel & Congress Center. For du og dine mødegæster hjælper bl.a. med at spare på energien, sikre brugen af den nyeste teknologi, mindske vand- og madspild samt genbruge regnvand og plastik, da vi har miljøcertifikatet Green Key.

Executive Breakfast i vores smukke Tivoli View Restaurant

Skal du holde et møde eller arrangement, der strækker sig over flere dage? Eller skal du invitere gæster, der rejser langvejs fra? Så vil du sikkert gerne give dem en helhedsoplevelse, som gør det besøget værd.

Du og dine mødegæster er i gåafstand fra både Københavns centrum, Hovedbanegården og byens mange seværdigheder, når I bor på Tivoli Hotel & Congress Center. Hos os kan I også finde nattero og forkælelse. Vores hotel rummer 679 lydtætte værelser og suiter samt fitnesscenter og swimmingpool.

Bor I på et Executive-værelse eller i en suite, har I eksklusiv adgang til vores Executive Lounge på 11. etage.  Hér, på toppen af København, finder I også vores Executive Breakfast-restaurant, som byder på morgenbuffet med live-cooking-station… og som enten kan sætte et godt punktum mødedagen derpå eller give energi og fuldt fokus til en ny programfyldt dag.

"State of the art"

- Setup til afholdelse af online/virtuelle møder og konferencer

 

Læs mere
Selskaber & Events
Få inspiration her

Oplev Tivoli Hotel & Congress Center i 3D

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB
Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er centrum for nærmest al trafik. Inde i Hovedbanens søjlehal finder du mere end 40 forskellige forretninger, spisesteder og servicefaciliteter som du kan benytte dig af mellem 08.00- 20.00 hver dag.

Parkering | Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere lige ved døren. Hotellet er nemlig beliggende ovenpå et stort parkeringshus. Her er der netop indført et nyt parkeringssystem, der sparer dig tid og besvær, når du besøger vores hotel.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Photo by: jeancliclac | Source: iStock
Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station er en S-togs-station på Vesterbro, anlagt på det store baneterræn. Stationen ligger på det centrale stykke af S-banen og betjenes af mange linjer.

PLACERET I HJERTET AF KØBENHAVN

ET GLIMT AF TIVOLI HOTEL & CONGRESS CENTER

Firmaaftale

Vil du sikre dig og dine medarbejdere en skræddersyet firmaaftale, der gør rejsedage og praktiske opgaver nemmere?

Læs mere

Kontakt & Rundvisning

Vi viser meget gerne vores flotte kongresfaciliteter frem til både store og små grupper. Kontakt os for at aftale tid.

Vores telefoner er åbne

Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00
Fredag kl. 08:30 – 16:00.


Tlf. +45 4487 0000