Pin it

Harlekin Banketmenuer

Harlekin banketmenuer tilbydes til selskaber på minimum 20 personer.
Forudbestilling er nødvendig.

Forretter

Råmarinerede kammuslinger
røget mayonnaise ~ grillet agurk med cironpeber ~ syltede beder

Laksecreme af varmrøget laks
grillede asparges ~ dildvinaigrette ~ skovsyre

Confiteret and
rødvins vinaigrette ~ valnødder ~ bær ~ fermenteret hvidløgsmayonnaise

Krabbe/parmesan tærte
citron/persille gremolata ~ grøn tomatchutney

Hovedretter

Oksemørbrad
løgpuré af karamelliserede løg ~ gulerødder med hvidløg ~ pommes Anna ~ rødvinssauce med Roquefort

Filet af dyreryg
stikkelsbærglace ~ æble/selleri puré ~ ristede jordnødder ~ svampe ~ pommes rösti

Misomarineret andebryst
jordskokker ~ bagte løg ~ sherryeddike sauce ~ kartoffel/spinat muffin

Kalvefilet
bagt blomkål ~ saltede beder ~ tyttebær ~ timian glace ~ kartoffelpure med vesterhavsost

Desserter

Tivoli Hotel Peach Melba

Hindbærcoulis
italiensk marengs ~ sød ingefær ~ pistacie crumble ~ olivenolie 

Hvid chokoladetærte
appelsinsauce ~ jordbærgelé ~ jordbærsne

Pære trifle
nougatin crunch ~ cognac/caramel sauce ~ pærechips

Æblemousse
vanilje/kanel crème ~ jordnøddecrunch

2 retter

Pris pr. person

DKK 340,-

3 retter

Pris pr. person

DKK 415,-