Harlekin banketmenuer tilbydes til selskaber på minimum 10 personer.
Forudbestilling er nødvendig.
Laks marineret med honning og akvavit
med dijon crème – rugbrødscrunch
Rilette af and
med søde syltede svampe – blomkålspure – æble vinaigrette
Røget tigerrejer
med ærtepure – syltede og ristede rødløg – trøffelcreme
Kaviar og hummer brandade
med ristet hvidløg – spinat vinaigrette
Citronmarineret rødbeder
med feta ost – oregano/fennikel croutoner – sprød kalkunbacon
Lammekrone
med pure af søde kartofler – gedeostcreme – porre – soltørrede tomater – rosmarinsky
Oksefilet med timian
marinerede Porto bello svampe – stegte pære – pommes fondant – rose peber sauce
Kalvefilet
med stegt marv – croutoner – gulerodskompot – asparges – pommes royal – sherrysauce
US striploin med urteskorpe
ovnbagt selleri – tomat Provencal med oliven – rødvinssauce – kartoffelgratin
Andebryst stegt med kardemomme og honning
med ovnbagte figner – æblekompot – parmesan polenta – Cognac sauce
Chokoladekage noir
med hindbærgele – lime crème – krystalliseret hvid chokolade
Blåbærtærte
med Cointreau crème – saltet karamel – marengs
Hvid chokolade mousse og brownie
med pistacie crumble – passionsfrugt
Kahlua panna cotta
med espresso gele – ristede chokolade kaffebønner – Amaretti kiks
Kirsebærstrifli
med mascarpone vanilje crème – hasselnødde/havre crunch – ristet hvid chokolade