Tivoli View

Tivoli View Restaurant ligger på 11. sal i City Tower og danner til daglig rammen om vores Executive Breakfast, hvor gæster der bor på Executive-værelser, Juniorsuiter og Suiter kan nyde deres morgenmad i selskab med en af Københavns smukkeste udsigter.

Det er dog også muligt at leje Tivoli View Restaurant som selskabslokale. Med sin behagelige og moderne indretning er Tivoli View et oplagt valg til at afholde reception eller firma-events. Restauranten har plads til op til 100 personer, så der er rig mulighed for også at afholde større arrangementer. Vi kan tilmed sørge for drinks og lettere forplejning, hvis dette ønskes.

På grund af sin daglige funktion som ramme for Executive Breakfast består Tivoli View af en række caféborde med stole, høje borde med barstole samt sofarækker. Disse siddepladser er en fast del af interiøret i restauranten, hvorfor et arrangement i Tivoli View også vil bestå af denne indretning, der som udgangspunkt ikke er mulig at ændre på.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kongresbookingen, som vil være behjælpelig med vejledning og tilbud.

Kontakt kongresbookingen

+45 4487 0000
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V

Send email