Forplejning
Tivoli Hotel & Congress Center har et stort og professionelt køkken, som excellerer i at lave god og spænende mad til både store og små arrangementer. I kan vælge at spise i Tivoli Brasserie, i foyerområdet eller i det konferencelokale, I anvender.
Selskaber
Ved middage over 20 personer, kan I vælge imellem fra vores selskabsmenu eller bestille en af vores lækre buffeter. Vores dygtige køkkenchef hjælper også gerne med at skræddersy jeres egen menu, så den matcher f.eks. et tema eller andre ønsker til indhold.
Tivoli Brasserie
I vores brasserie serveres lækker mad fra et varieteret menukort. Her er både den individuelle rejsende og grupper velkommen til at nyde en hyggelig frokost eller aften.
Vinkort
Vores vinkort byder på vine for alle smagsløg fra Spanien, Frankrig, Italien, Australien, Argentina, Chile, Østrig og USA. Snak med din Event Manager for valg af vine til jeres middag eller reception.
Højtider
Tivoli Hotel & Congress Center er det ideelle sted at afholde jeres næste firmajulefrokost, påskefrokost eller andet højtidsarrangement. Vi har plads til alt mellem 10 – 1200 personer.