Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center – perfekt til ethvert behov

Tivoli Hotel & Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Den imponerende Tivoli Congress Hall, kan rumme op til 2.400 personer og er særdeles velegnet til møder, udstillinger, foredrag og store firmafester.

Yderligere 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse kan kombineres på et utal af måder og således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere. Du kan også lade vores imponerende foyer danne rammen om for eksempel udstillinger, modeopvisninger eller receptioner.

Tivoli Hotel & Congress Center råder over 679 værelser og -suiter, flere restauranter, fitnesscenter og en stor swimmingpool. Er behovet for indkvartering større, kan der suppleres med værelser på nabohotellerne; Wakeup Copenhagen og Copenhagen Island.

For gæster i Executive-værelser og Suiter på Tivoli Hotel serveres morgenmaden på 11. etage med en imponerende udsigt over København. Ligeledes kan disse gæster benytte hotellets Executive Lounge på 11. etage, hvor der dagligt serveres snacks og vin ved fyraften.

Med en placering i hjertet af København, kan du på Tivoli Hotel & Congress Center give dine mødedeltagere direkte adgang til shopping, forlystelser, museer, arkitektur og natur med minimal transporttid.

Perfekt til ethvert behov  placeret i hjertet af København

Oplev Tivoli Congress Center i 3D

Kontakt

Åbningstider

Vores telefoner er åbne:
mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.

Rundvisning

Vi viser meget gerne vores flotte kongresfaciliteter frem til både store og små grupper. Kontakt os for at aftale tid.

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Tlf. +453268 4300
info@tivoli-cc.dk